top of page
dreamstime_xxl_92810729.jpg

INFO

En session varer mellem 3 og 7 timer – alt efter behov og hvordan sessionen udvikler sig.

PRIS

Prisen for en QHHT session er

2.750 kr. inkl. moms uanset længden af sessionen.

KONTAKT

Hvis du er interesseret i en session, kan du ringe til mig på:
Telefon +45 21 25 53 70

QHHT Hypnose

 

QHHT hypnose er for dig, der ønsker at forstå, hvorfor der sker/er sket forskellige ting i dit liv (f.eks. skilsmisse, sygdom og andre skelsættende begivenheder), og som har brug for vejledning i at komme videre i livet på en god måde.

QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) er udviklet af amerikaneren Dolores Cannon. Det er en hypnoseform, der inkluderer et element af healing.

En QHHT behandling består af følgende moduler:

  • Samtale

  • Regression

  • Kontakt til det sted i dig, der ved alt – nogle kalder det din sjæl

  • Afrunding
     

I samtalen hører jeg om, hvor du er i livet, og hvad det er for emner/situationer der optager dig. Inden du kommer til sessionen, skal du forberede de spørgsmål, du har til livet, og dem går vi så igennem sammen.
 

Efter samtalen kommer du i hypnose, og i første del af hypnosen kommer du tilbage til tidligere liv (dette liv eller et andet liv). Jeg guider dig igennem det tidligere liv. Det liv, du kommer tilbage til, vil have relevans for det sted, du er i livet i dag. Dernæst lukker jeg det tidligere liv og åbner for det sted i dig, der ved alt – din sjæl eller det højere selv – og stiller dine spørgsmål. Når der er svaret på alle dine spørgsmål, afslutter jeg hypnosen.
 

Efter hypnosen går vi dine oplevelser igennem. Senere samme dag sender jeg en lydfil til dig, så du kan lytte til hypnosedelen. Det at lytte til hypnosen er en del af din healing.

What does it feel like to go into trance?

What is it like to go into a past life?

What is the Subconscious

bottom of page