top of page

INFO OG PRIS

Se under undervisning

Meditation

Meditation kan alle mennesker bruge. Meditation hjælper dig til at bevare en kerne af ro uanset, hvor højt bølgerne går.

Der er lavet mange undersøgelser af, hvad vedvarende meditation kan gøre for dig. Man har fundet ud af, at meditation kan sænke blodtrykket, stabilisere blodsukkeret, reducere koncentrationen af stresshormoner i kroppen, styrke immunforsvaret samt styrke din psykiske modstandskraft (inklusive din stress-sensitivitet).

Er du spirituelt interesseret, vil du opdage, at meditation støtter din evne til at forbinde dig med ånden, den universelle bevidsthed. Dette sker gennem en bevidsthedsudvidelse.

Jeg underviser i ’Primodial sound meditation’ som er en meditationsform, hvor man mediterer på et mantra, der er personligt. Mantraet findes ud fra din fødselsdato, fødselstidspunkt og sted.

Jeg holder meditationskurser, hvor du introduceres til meditationens væsen og en daglig praksis. Undervisningen foregår på hold, men individuel undervisning er også mulig – se under undervisning

bottom of page