top of page
Meditation
CF228564-WEB.jpg

PRIS:

2.500 kr. inkl. moms pr. person.
Prisen inkluderer kursusmateriale og dit personlige mantra.

PRAKTISK INFO:

Et kursusforløb er fordelt på 3 dage.
Der vil være kaffe/te og snacks i pauserne.

TILMELDING:

Send mail til anna@shantihouse.dk 

Meditation – Individuelt forløb

Dette kursus er udviklet af Deepak Chopra. I kurset vil du blive introduceret til meditationsformen ’Primordial sound meditation’, hvor der mediteres på et mantra. 

Modul 1: Her introduceres du til ’Primordial sound meditation’ inklusiv de basale ting omkring meditation. Vi ser på meditation som værktøj til at reducere stress i krop og sind. Endvidere introduceres du til begreberne ’software of the soul’ og ’livs-lag’ som stammer fra den vediske lære, og som hjælper os til at forstå, hvordan sindet arbejder. Vi ser en video med Dr. David Simon, der taler om ’Primordial sound meditation’.

Du vil få tildelt dit personlige mantra ved en individuel ceremoni, og bagefter mediterer vi.

 

Modul 2: Vi ser nærmere på mantraet og dets rolle. Endvidere vil vi gennemgå de praktiske ting omkring meditation: Forberedelse, hvornår er bedst at meditere, grundregler, typer af tanker under meditation, oplevelser under meditation, værdien af meditation, det at slippe stress, åndedrættet, forstyrrelser, forventninger m.m. Endelig ser vi på det at   opbygge en daglig praksis. Vi mediterer sammen.

                 

Modul 3: Vi ser nærmere på de 7 bevidsthedsniveauer inklusiv de 4 højere tilstande af bevidsthed, som kan opstå under meditation. Vi ser en video med Dr. Deepak Chopra og diskuterer denne. Dette vil inkludere konceptet ’Vidne-bevidsthed’. Vi mediterer sammen.

Du vil få udleveret et kursushæfte. OBS: Teksten er på engelsk.

bottom of page